Portfolio

Dit zijn geen simpele foto’s van onze klanten, maar dit is een symbool van trots die ontelbare uren van
grote zorg en aandacht voor doelgerichte vormen voor de partnerschappen die wij voelen.

ISDI heeft ruime ervaring in het schoonhouden van o.a. kantoren, bedrijfskantines, showrooms, garages en scholen.

HDV Mehmet Akif Ersoy Moskee is gevestigd in Harderwijk. Bekijk voor meer informatie op website.

Nostalgia Publishing is een uitgeverij gespecialiseerd in literaire werken. Het is de thuisbasis van de schrijver/dichter Auguste van der Molenschot maar ook andere auteurs kunnen worden opgenomen.

Golden Deluxe is gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften, henna-,  verloving-, besnijdenis-, verjaardags-, thema- en kraamfeestjes oftewel babyshowers. Daarnaast doen we ook bedrijfsfeesten en andere evenementen.

Ersin Video is gespecialiseerd in het organiseren van video en foto voor bruiloften. Wij zorgen voor locatie afgestemd op uw voorkeur en wensen.

Stichting Ser organiseert voor jongeren evenementen in Rotterdam-Hoogvliet en helpt ook kinderen in buitenland.

Atlas Cultureel Centrum wil op verschillende manieren bijdrage leveren aan de collectieve geschiedenis en gemeenschappelijke cultuur en levenswijze die aan het ontstaan is.

MIT Transport is een nationaal transportbedrijf. Wij zijn gevestigd in Oss, Midden-noordbrabant Wij zijn de juiste logistieke partner voor al uw internationale en nationale weg transporten door verschillende provincies.

CAP Communicatie, Advies & Projecten is in 2006 opgericht en staat voor een praktische en doelgroepgerichte aanpak gericht op het terugdringen van problemen met risicogroepen

Etaleren en decoreren reeds 20 jaar etalages in alle soorten en maten. Vitrinekasten, showwanden en gehele showrooms binnen de autobranche zijn onze specialiteit. Sfeervolle styling en decoratie volgens de laatste trends en jaargetijde.

Ouritdesk is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Amersfoort dat zich richt op bedrijven, ZZP’ers en particulieren. Ouritdesk richt zich op verkoop en reparaties van laptops en desktop computers.

Buyukeken Transport is een internationaal en nationaal transportbedrijf. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, regio Midden Nederland.

Projecten en veranderingen hebben een grote impact op de organisatie en hun medewerkers. Als project- verandermanager ondersteunen we bedrijven zodanig dat de projecten succesvol verlopen en de veranderingen goed ingebed zijn binnen de organisatie.

Nannings van Vuuren Sales is opgericht in 2012, een combinatie van 2 bedrijven met ruim 35 jaar ervaring in de graszodenindustrie. Turf Tick staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten.

Zonnestudio Barbara in Hilversum is ‘the place to be’ als je pure ontspanning wilt combineren met het krijgen van een mooi bruin kleurtje.

Wij bemiddelen in alle soorten banen, zowel fulltime als parttime. Bij ons is het persoonlijk contact de basis van onze dienstverlening en dat is onze toegevoegde waarde!

WTS is een logistieke dienstverlener voor al uw wegtransport in Nederland.

Het liefst lost Major Legal uw zaken op via onderhandelen en bemiddelen om tot een minnelijke schikking te komen, maar als het echt nodig is, gaat Major Legal bij de rechtbank procederen en uw zaak voor de rechter bepleiten.

Yucel Finance, een administratiekantoor opgericht in 2014 uit Amersfoort dat zich volledig richt op de starters, zelfstandige ondernemers en particulieren.

Koeriersdienst ORA is gespecialiseerd in nationale en internationale koeriersdiensten. Voor het vervoeren van een envelop tot meerdere pallets kunt u bij ons terecht. Korte communicatielijnen, meedenken en een flexibele instellingen zijn voor ons eigenschappen die vanzelfsprekend zijn.